Участь у V Всеукраїнському фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості "Art діти" у номінації "Образотворче мистецтво"

У V Всеукраїнському фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості "Art діти" брала участь Ангеліна Мартинюк, вихованка студії образотворчого мистецтва "Весела палітра" під керівництвом Марії Манчуленко у номінації "Образотворче мистецтво". Ангеліна підготувала дві творчих роботи: "Золота осінь" та "Квіти бабусиного дитинства"та  була нагороджена дипломами лауреата І премії, кубком та медаллю. Керівниця студії "Весела палітра" нагороджена Подякою від організаторів Фестивалю за високий професіоналізм, самовіддану, натхненну,творчу працю, особистий внесоку розвиток культури та естетичного виховання підростаючого покоління в умовах війни.








Найщиріші вітання нашій бджілці-трудівничці, Ангеліночці та її наставниці, керівниці Маріїї Манчуленко! Бажаємо і надалі з привеликим задоволенням, оптимізмом та бажанням працювати і творити! Віримо у нашу Перемогу та спільно працюємо на благо нашої країни та заради майбутнього - дітей!


Поширити:

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації

Управління освіти Чернівецької міської ради

Популярні публікації

На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Архів блогу

Останні публікації