Відбулась презентація освітньо-мистецького проєкту «Діти для дітей» студії дизайну «ШедЕврика» під керівництвом Зайцевої Любомири Аркадіївни!

 23.11.2023 р. відбулась презентація освітньо-мистецького проєкту «Діти для дітей» студії дизайну «ШедЕврика » під керівництвом Зайцевої Любомири Аркадіївни. 

    Відкрите заняття «Твоя мелодія кольору» студії дизайну «ШедЕврика» проведене за результатами вивчення освітнього модуля «Кольорознавство» для ознайомлення з класичними, універсальними видами мистецтва в емоційно піднесеній атмосфері свята. Заняття провели два педагоги – митці: Любомира Аркадіївна Зайцева - викладач образотворчого мистецтва і дизайну, керівник гуртка "ШедЕврика"та Новаковська Наталія Олександрівна – концертмейстер і завідуюча теоретичного відділу Музичної школи № 2 м. Чернівці. Досконалими у виконанні творами образотворчого мистецтва, на імпровізованій виставці, та своїми досягненнями у пізнанні інструментальної музики і вокалу щедро ділились з ровесниками брати Данило і Тимофій Коржук – учні музичної і художньої шкіл. В концертному залі ЦДЮТ була представлені ВИСТАВКА акварелей студійців «ШедЕврика», інформаційні стенди з кольорознавства та «КАРТИННА ГАЛЕРЕЯ» дитячих копій картин видатних митців минулого як історія стилів. В унісон співзвучали і музичні твори видатних композиторів. Продовженням цього заходу стала однойменна виставка асоціативного живопису талановитих учасників майстер - класу в колориті і ритмах музики.  Актуально в подальшому - підсилення впливу на пізнання професійного українського мистецтва на формування компетентностей обдарованих і талановитих дітей у царині образотворчого, декоративно-вжиткового мистецтва, та дизайну. Акварель дозволила і нашим юним художникам виразно передавати ефекти легкості і вологості, прозорість і м'якість барв у відгукна мелодіїі ритми. А знавці новітніх технік вправно розбризкували, дивописали у дві руки для отримання спеціальних ефектів посипали кристаликами солі барвисті краплі.Всі учасники цього дійства привітали всіх художників-акварелістів зі святом і побажали, щоб чудові витвори мистецтва завжди втілювали справжній талант! Нехай буде насправді величезна подяка цінителів Ваших творів!





























Поширити:

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації

Управління освіти Чернівецької міської ради

Популярні публікації

На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Архів блогу

Останні публікації