Туристи відкрили змагальний сезон.

     26 травня в парку «Жовтневий» м.Чернівці відбулися 64 обласні змагання з пішохідного туризму серед учнівської молоді. Цього року змагання відбувалися на дистанції першого класу, де потрібно було продемонструвати базові навички туризму, та на  більш престижній і складній дистанції другого класу.  
    На дистанції І класу третє місце зайняла команда ЦДЮТ, за яку виступали Мак І., Мошняга А., Соловій Х., Гудзіковська К. Керівник Команди Єленюк Н.К., тренер Кіндрат О.Р. Перше місце тут зайняла команда Новоселиці.

    На дистанції ІІ класу чемпіонами стала команда м.Чернівців – Меленко О., Дмитрюк А., Нягу А., Тюренкова В.; керівник команди Грицканюк Ю.П., тренер- Кіндрат О.Р., другими була команда ОЦТКЕУМ , третє місце зайняла команда Сторожинця.

Кропітка праця, талант дітей і досвід наставників дали свої результати. Хоча склад учасників змагань був не надто чисельний, та приїхали команди, які в останні роки були на провідних ролях в області. Крім адреналіну змагань було приємно зустрітися з туристичною спільнотою області.

(текст від тренера команди Кіндрата Олександра)


Поширити:

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації

Управління освіти Чернівецької міської ради

Популярні публікації

На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Останні публікації