Новорічні підсумкові заняття у НАХМ "Неогалактика"

 Людина може бути творчою тоді, коли любить життя достатньо… 
І заради збільшення краси у житті, вона творить і танцює....   

Ось і завершилися наші новорічні підсумкові заняття. 

Ми радіємо першим  танцювальним крокам підготовчої студії Неогалактики! Посміхаємося, дивлячись, як балеринки-сніжинки  кружляють в новорічному етюді , а наші молодші пари групи народного танцю «ліплять» сніговика!  Щасливі успіхам, наших середніх груп:  «Голубка», яка вже по-справжньому танцювала , та  «Африка», яка зігріла наші серця серед зими!

Надзвичайно пишаємося нашою старшою групою!!! В їх репертуарі вже 7 колективних танцювальних композицій та 6 хореографічних мініатюр! Вони ростуть в своїй танцювальній майстерності кожної репетиції, їх очі читають погляди керівника без слів, їх ніжки станцювали вже десятки балеток! 




Тепле родинне свято старшої групи та випускників Неогалактики стало красивим завершенням 2021 року. Наші випускники не тільки отримали свідоцтва про аматорську хореографічну освіту,….ці дорослі діти згадували веселі історії з їхнього танцювального життя, пригадували усі станцьовані композиції , ще раз немовби проїхали свої українські та закордонні турне. Дякуємо вам, що були з нами стільки років, дякуємо, що при цій випускній зустрічі запалили в наших серцях нові творчі іскорки!

2021 – нелегкий, але Неогалактика творила і танцювала!!! Наші танцювальні кроки вдосконалюються, 5 нових постановок, Гран-прі, 1-е та 3 –е місце на престижних Всеукраїнських конкурсах, мальовниче турне до Македонії, щасливі зустрічі … це все вже в історії року, що минає….
Дякуємо тобі, наш красивий, творчий і танцювальний 2021!

                                           

Поширити:

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації

Управління освіти Чернівецької міської ради

Популярні публікації

На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Архів блогу

Останні публікації