Всесвітній День Цирку


Кожну третю суботу квітня відзначається Всесвітній День цирку (World circus day) - професійне свято усіх циркових артистів світу.

Зразковий художній колектив "Студія циркового мистецтва «Гротеск»", Центру дитячої та юнацької творчості м. Чернівці, провела заняття – вікторину присвячену  Всесвітньому дню цирку.


Керівники Алла Гротеск та Олександр Спіндяк підготували для вихованців цікаве та пізнавальне заняття, до якого приєднались також і батьки вихованців, адже в сьогоднішніх реаліях дуже важлива підтримка та позитивні емоції.

Керівники студії підготували декілька конкурсів, які мали теоретичну і практичну складову: вікторину «Дайте відповідь на запитання», у якій діти та батьки давали відповідь на питання з  історії циркового мистецтва України, циркової термінології та інше, «Склади слово» - конкурс, у якому потрібно було скласти слово, яке є відповіддю на загадку. Практичною частиною стала демонстрація вихованцями власних навичок у цирковому мистецтві. На занятті панувала позитивна атмосфера свята, радості та веселощів, яка показує силу циркового мистецтва.

Наразі в студії займаються діти – переселенці з інших циркових колективів України і для нас дуже важливо, що ми маємо змогу об’єднати велику циркову родину України. У цей день уся циркова спільнота світу об’єднується, адже в єдності наша сила!





 


 

Поширити:

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації

Управління освіти Чернівецької міської ради

Популярні публікації

На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Останні публікації