Яскраві, шалені "Гротеск" на сцені!

 30 липня 2022 року на сцені рекреаційного комплексу «Озерний» (внутрішній дворик  «Winston  hall»)  відбувся звітній концерт Зразкового художнього колективу               "Студія циркового мистецтва «Гротеск" керівники Алла Гротеск та Олександр Спіндяк,                                                    Минулий навчальний рік  був для гуртківців студії  непростим. Дистанційне навчання, змішана форма навчання, а з ІІ-го півріччя ще й повномасштабне вторгнення в Україну не стали на заваді  вихованців у досягненні власних висот, самовдосконалення, а тим паче, розпалили ще більше бажання до самовираження та втілення мрій у реальність. Наполегливість та працьовитість, впертість та віра у власні сили та можливості – саме ті якості якими можна описати наших вихованців. Ми дуже пишаємося ними!

Вихованці студії представили глядачам різноманіття циркових номерів у різних жанрах та дивували публіку своїми навичками та артистизмом. Більшість номерів була підготовлена у ІІ-му півріччі навчання, деякі з них були прем’єрними.

Нам дуже приємно, що учасниками концерту були не тільки вихованці студії, але й її випускниця, Юлія Тудан з прем’єрою свого номеру, Також своєю майстерністю та професіоналізмом зачарувала глядачів та друзів студії керівник студії Алла Гротеск.                                                         У концерті брали участь і дітки – переселенці, нам дуже радісно, що маємо можливість втілювати їх мрію у реальність та підтримати на шляху до самореалізації. Не дивлячись ні на які обставини – досягати мети, адже в єдності наша сила.

Окрема вдячність власникам закладу Олексію Загоровському та Олександрі Педченко за підтримку і допомогу у втіленні задуманого у життя. Кожна посмішка глядача, бурхливі оплески та сльози щастя на очах батьків, палаючі очі наших артистів - це найцінніша та найвища винагорода за добрі справи!

Велика вдячність нашим батькам! За їх безцінний вклад у справу, за підтримку дітей, за допомогу в організації і звісно за той позитивний настрій, який вони несуть з собою кожен раз приходячи до зали. Не було би таких батьків - не було б такого яскравого концерту!

До зустрічі в новому навчальному році, ми знаємо точно, що він буде дуже насичений, продуктивний та цікавий!











Поширити:

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації

Управління освіти Чернівецької міської ради

Популярні публікації

На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Останні публікації