«Вчіться робити добро людям і творити добро на Землі. Живіть у мирі та злагоді!». З Міжнародним Днем миру!!!


21 вересня - Міжнародний День миру. Його святкують в усьому світі, але цей день-особливе свято для України, адже ми зараз боремося за мир своїми руками! 

З метою формування глибокого розуміння питань, пов’язаних із миром, розширення знань гуртківців про важливість миру на землі, виховання гуманізму, патріотизму, любові до свого народу, до Батьківщини в Центрі дитячої та юнацької творчості керівниками гуртків спільно із завідуючою відділом організаційно-масової роботи Чаплею Софією було проведено безліч бесід з вихованцями на тему: «Мир- найбільше щастя на Землі», «Мир на Землі- радість у родині». 

    Також вихованці гуртків брали участь у Акції  «Мир у твоїх руках» та відтворили свої емоції, бажання і любов до України у різних видах творчих робіт. 

«З міжнародним днем миру

Ми вітаєм планету,

Зелену гілку оливи

Голуб несе хай по світу...» 

    Саме із такими словами та посилом наші чуйні, талановиті гуртківці Студії декоративно-ужиткового мистецтва «Арт-хвиля» під керівництвом Ганни Загарюк готували листівочки «Голуб миру». Голуб є символом Святого Духа, він приносить у дім щастя, лад і спокій. Колись у кожному будинку був оберіг, вирізаний з деревини. Цього дерев’яного голуба вішали над обіднім столом. Увечері, коли вся родина за столом збиралася біля самовара, птах починав крутитися навколо себе, зазираючи таким чином у всі кутки хати, перевіряючи лад.

    Вихованці Студії декоративно-ужиткового мистецтва «Синя скриня» під керівництвом Тетяни Морар виготовили чудові роботи, де відобразили справжній дух українців, любов до свого рідного краю. Разом із керівником, гуртківці поринули у справжній світ миру, де мріяли, фантазували і творили. 

    Наші вихованці-патріоти висловлюють побажання миру та злагоди і закликають всіх людей: «Вчіться робити добро людям і творити добро на Землі. Живіть у мирі та злагоді!».

    Міжнародний день миру - свято, покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

Поширити:

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації

Управління освіти Чернівецької міської ради

Популярні публікації

На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Останні публікації