14 жовтня, Україна щорічно відзначає три славетних свята: День захисників і захисниць України,  День  українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

З нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України, ЦДЮТ м.Чернівці щиро вітає всіх, хто причетний до цього свята і бажає вірно та гордо стояти на варті спокою та блага країни, сміливо та легко відображати всі натиски з боку супротивника, усувати будь-які проблеми та перешкоди на горизонті, зберігати спокій та оптимізм душі,  щастя та доброту в серці. Вихованці і колектив ЦДЮТ м.Чернівці низько вклоняються і дякують за кожен прожитий мирний день. Зі святом!

І хоч заклад працює за дистанційною формою навчання, робота кипить онлайн. Наші творчі вихованці декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва брали участь у онлайн-виставці «З Днем козацтва!», де підготували для наших захисників і захисниць листівки-привітання. З душею і вірою в найближчу перемогу, гуртківці старанно виконували роботи під керівництвом наших талановитих і креативних керівників - Манчуленко М.Г., Морар Т.В. та Загарюк Г.В. Трудівнички навіть залучали своїх менших братиків і сестричок та батьків до творчості. Свої роботи вихованці надсилали до своїх робочих вайбер-груп, а керівники мали можливість їх отримати.


С.І. Чапля, заввідділу організаційно-масової роботи організувала і провела онлайн-зустріч з гуртківцями різних напрямків навчання, де ознайомила із темою «День козацтва. День Захисника України» у вигляді презентації. Метою такої інформаційної зустрічі було сприяння національно-патріотичному вихованню дітей та учнівської молоді, популяризації героїзму військового подвигу, вшанування мужності та героїзму захисників та захисниць України. Вихованці дізнались про традиції козаків, їхні заповіді, чим вони займалися, їхній одяг і власне чому Свято Покрови повинно бути Днем захисника України. Із захопленням слухали вихованці ЦДЮТ і збагатили свої знання стосовно даної тематики.



Від імені керівництва ЦДЮТ м. Чернівці та всіх учасників освітнього процесу, велика пошана українським захисникам і захисницям. Бажаємо кожному і кожній сили і витримки, поруч – янголів-охоронців.

 

 


 

Поширити:

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації

Управління освіти Чернівецької міської ради

Популярні публікації

На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Архів блогу

Останні публікації