Участь у Міжнародному двотуровому конкурсі мистецтв "Golden Autumn 2022” (Франція)


    25.11 - 30.11.2022 року відбувся Міжнародний двотуровий конкурс мистецтв за проектом Україна- Франція  ”Golden Autumn 2022” у дистанційному режимі. Організаторами даного заходу був ФОП Шадловський О.О., керівник Громадської організації Worlds Angels Festivals.  Вихованка ЦДЮТ студії образотворчого мистецтва «Весела палітра»  Ангеліна Мартинюк, під керівництвом  фахової і талановитої керівниці Марії Манчуленко, брала участь у конкурсі.  Здібна дівчинка підготувала 2 роботи « Краса рідного міста» та «Золота осінь». 





Результатом спільної плідної праці,наша вихованка отримала 2 нагороди - два  І-ших місця та була нагороджена дипломом міжнародного зразка.  

    ЦДЮТ вкотре пишається здобутками та перемогами Ангелінки,— цікавої і натхненної, щирої та працьовитої дівчинки, яка є абсолютним прикладом сьогоднішнього покоління завзятих і творчих особистостей. Безумовно, що вершину айсбергу ( перемоги, успіх) ми бачимо, але не забуваємо про те, що на дні айсбергу ( постійна праця над собою, недоспані ночі, сильний й патріотичний дух, милосердя, помилки, успіх,талант, наполегливість, бажання далі працювати і розвиватися). Саме це все і формує успіх нашої вихованки, з чим і допомагає в цьому керівниця,— Марія Манчуленко. Завдяки своїй майстерності вона вчить, підтримує, направляє і формує вміння працювати з різними техніками, підтримує добрим і щирим словом, що і є ключовим моментом у мотивації вихованки до здобуття все нових і нових перемог. Керівниця завжди професійно зростає, про це свідчать численні здобутки і подяки міжнародного рівня. Вона була нагороджена Подякою з Франції. 

Ми щиро вітаємо наших трудівничок і бажаємо натхнення та не зупинятися на досягнутому!

Поширити:

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації

Управління освіти Чернівецької міської ради

Популярні публікації

На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Архів блогу

Останні публікації