Орієнтувальники активно розпочали 2023 рік

 Завершивши  2022  рік змаганнями  31 січня зі спортивного орієнтування.

 Вже  1 лютого 2023 року гуртківці туристсько краєзнавчого напряму зустрілись у парку ім. "Т.Г.Шевченка"  для першої пробіжки в новому році на 2023 метри з побажаннями перемоги та надіями на нові цікаві подорожі, змагання та походи.



15 січня відбулись перші обласні змагання в лісовому масиві біля с.Тарашани "Василько кап", а 29 січня -  кубок "Водолія 2023", що організовувались клубами відокремленого підрозділу федерації спортивного орієнтування України в Чернівецькій області.  На всіх змаганнях гуртківці ЦДЮТ відзначались високими результатами та піднялись на п'єдистал пошани з чим і вітаємо призерів і переможців!




Окрім змагань з орієнтування, гуртківці відвідали музей тварин Буковини, де ознайомились з цікавими мешканцями нашого краю. В музеї представлені деякі види птахів, гризунів та ссавців. Дізнались багато нового та цікавого про допомогу тваринам, їх особливості та сезонні міграції, особливо всім відвідувачам сподобався макет ведмедя.  А з першим снігом гуртківці в цьому році почали опановувати лижі, адже цей спорт корисний  як для здоров'я так і для координації.
 








Поширити:

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації

Управління освіти Чернівецької міської ради

Популярні публікації

На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Архів блогу

Останні публікації