Інструктивно-методична нарада для педагогів ЦДЮТ

 23.03.2023 року в ЦДЮТ відбулась інструктивно-методична нарада на тему: "Педагогіка партнерства як продуктивна форма взаємодії педагога з вихованцем в умовах війни".

Сергій Прокопчук, методист ЦДЮТ висвітлив тему "педагогіки партнерства" як один із напрямків педагогіки, що включає в себе систему методів, прийомів виховання і навчання вихованців на засадах гуманізму та творчого підходу до розвитку особистості. Зауважив, що партнерські взаємини між педагогом та батьками вихованців дають можливість реагувати на актуальні виклики та проблеми, а саме відстежувати зміни у поведінці вихованця, краще розуміти його вподобання та життєві орієнтири. Педагоги у свою чергу можуть допомагати батькам відкривати нові таланти, стимулювати їхні інтереси та освітні можливості. 

По закінченню наради, працівники пройшли тестування для того, щоб поглибити знання з даної тематики.

Наталія Галочкіна, директорка ЦДЮТ, проінформувала педагогів про підсумки системи роботи педагогів, які атестуються в цьому навчальному році, нагадала про дотримання норм ведення документації керівників гуртків та про організацію і умови проведення благодійного ярмарку-фестивалю «До перемоги ведуть наші творчі дороги» закладів позашкілля, який відбудеться 29.03.2023 року у Чернівецькій обласній філармонії імені Д.Гнатюка.




Поширити:

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації

Управління освіти Чернівецької міської ради

Популярні публікації

На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Архів блогу

Останні публікації