Дебют в Національному цирку України!

 

З 30.05 по 02.06.2023 року у м. Києві відбувся VII Міжнародний фестиваль – конкурс циркового та естрадного мистецтв «Диво Цирк», який проводився на манежі Національного цирку України.

Учасниками фестивалю були представники 47 циркових студій з усієї України, 510 учасників і 426 номерів.

Зразковий художній колектив «Студія циркового мистецтва «Гротеск» Центру дитячої та юнацької творчості м.Чернівці, керівники Алла Гротеск та Олександр Спіндяк, представили на фестивалі різномаїття циркових номерів у різних жанрах та поповнили скарбничку своїх перемог:

·     Сізонов Богдан  - лауреат І ступеня (Стрибкова акробатика);

·     Колеснік Олександр, Коновалова Катерина, Сізонов Богдан «Вечірній променад» - лауреати І ступеня (тріо Еквілібр на моноциклі);


·     Коновалова Катерина  - лауреат І ступеня (Еквілібр на драбині);


·     Рачук Соломія – диплом лауреата II ступеня (повітряна гімнастика в кільці );

·     Колеснік Анна - лауреат II ступеня (повітряна гімнастика на кор-де-волані);


·     Коновалова Катерина - лауреат ІІ ступеня (повітряна гімнастика на полотні);

Родзинкою Фестивалю були майстер-класи для педагогів та вихованців від викладачів Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв і Заслужених артистів естрадного мистецтва України з різних циркових жанрів, де вихованці покращили навички та мали можливість дізнатись особливості навчання в академії в Національному цирку.

На завершення Фестивалю у гала-шоу ЗХК «Студія циркового мистецтва «Гротеск» представила тріо на моноциклах «Вечірній променад» (Колеснік Олександр, Коновалова Катерина, Сізонов Богдан). Повний зал Національного цирку України, гучні оплески та вигуки «Браво!», професійне освітлення – це те, що наповнило дітей вірою у власні сили, подарувало моменти радості та щастя.








Гордимося нашими юними артистами, вони найкращі і ми пишаємось ними! Величезна вдячність батькам за їх віру, підтримку та любов! Без Вас, батьки, не було би таких результатів!

Гасло Фестивалю - «Фестиваль під подвійним куполом». Під куполом Національного цирку України, куполом Українського ППО, завдяки нашим воїнам ЗСУ, вихованці мали можливість брати участь у даному творчому заході. З вірою у перемогу, Слава Україні!


Поширити:

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації

Управління освіти Чернівецької міської ради

Популярні публікації

На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Архів блогу

Останні публікації