VII Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної хореографії Героя України Мирослава Вантуха!

VII Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної хореографії Героя України Мирослава Вантуха. 

    Засновниками Фестивалю-конкурсу є Міністерство культури та інформаційної політики України, Національна хореографічна спілка України, Львівське обласне відділення Національної хореографічної спілки України, Департамент з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей Львівської обласної військової адміністрації.

    В конкурсі брало участь понад 50 колективів народного танцю з усієї України. На розгляд журі було представлено 103 конкурсних номерів. 

    Голова журі - художній керівник Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім.П.Вірського Мирослав Вантух.

    Народний художній колектив «Ансамбль хореографічного мистецтва "Неогалактика" Центру дитячої та юнацької творчості м.Чернівці під керівництвом Ольги та Неоніли Галак представили на цьому конкурсі Буковину та вибороли 2 місце! А також НАХМ «Неогалактика» обраний до гала-концерту переможців в оперному театрі м.Львова. Серед 110 танцювальних номерів конкурсу до гала-концерту було обрано 22 найкращі постановки.

Вітаємо з прекрасним результатом! Пишаємось!

Поширити:

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації

Управління освіти Чернівецької міської ради

Популярні публікації

На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Архів блогу

Останні публікації