Вітаємо переможців Зразкового художнього колективу "Студія циркового мистецтва "Гротеск" у Всеукраїнському фестивалі "Злата фест" Золоті таланти України. Переможці."

 2 грудня в КБУ "Центральний Палац культури" м.Чернівці, відбувся Всеукраїнський фестиваль "Злата фест". Золоті таланти України. Переможці." у якому прийняли участь вихованці Зразкового художнього колективу "Студія циркового мистецтва "Гротеск", керівники Алла Гротеск та Олександр Спіндяк, де вразили глядачів своєю майстерністю та вміннями, артистизмом та запалили цю сцену разом із суддями фестивалю.

Студія представила декілька номерів у різних категоріях та жанрах і здобула наступні нагороди:

- Гран-прі: Коновалова Катерина, еквілібр на драбині "Rock-’n’-roll";

- І місце: груповий номер, партерна гімнастика "Єдність" (учасники: Ключка Дар’я, Рачук Соломія, Колеснік Анна та Коновалова Катерина);

- ІІ місце: Коновалова Катерина, еквілібр на моноциклі  "Вечірній променад"





    Ще раз переконуємось, що не дивлячись на будь-які негаразди можливо досягати результатів та постійно розвиватись, головне щоб було бажання.

    Вітаємо наших юних переможців та їх керівників, бажаємо їм терпіння, сил, натхнення, витримки, запалу для втілення власних мрій. Бажаємо досягати ще кращих результатів та постійно вдосконалювати власні навички.

    Дякуємо нашим батькам за їх підтримку, віру та любов. Дякуємо ЗСУ за можливість творити, жити в спокої та приймати участь у фестивалях.



Поширити:

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації

Управління освіти Чернівецької міської ради

Популярні публікації

На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Останні публікації