Зразковий художній колектив "Студія циркового мистецтва "Гротеск" презентував майстер-клас для "Shelter Світ професій" для дітей ВПО!

 12.03.2024 р. Зразковий художній колектив "Студія циркового мистецтва "Гротеск" використовував свої унікальні здібності та став учасником відкритого майстер-класу для "Shelter Світ професій" для дітей ВПО. Вихованці студії продемонстрували власні номери та показали як проходить звичне заняття, а також допомагали нашим гостям у пізнанні особливостей здобуття навичок у деяких жанрах циркового мистецтва. 

На цьому майстер-класі були присутні батьки наших вихованців та батьки наших гостей. Всі присутні мали можливість наблизитись до професії "артиста цирку" та відкрити для себе її таємниці.

В свою чергу хочемо подякувати всім присутнім за незабутню атмосферу та бажання до саморозвитку, за чудовий позитивний настрій та щирі емоції захоплення.






    За організацію майстер-класу для "Shelter світ професій" для дітей ВПО Shelter Chernivtsi висловили подяку керівникам ЗХК "Студія циркового мистецтва "Гротеск" Аллі Гротеск та Олександру Спіндяку!


Поширити:

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації

Управління освіти Чернівецької міської ради

Популярні публікації

На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Архів блогу

Останні публікації