26 квітня - День пам’яті Чорнобильської трагедії в ЦДЮТ

 

Звіт

про проведення  пізнавально – інформаційних заходів до відзначення Дня пам’яті Чорнобильської трагедії в ЦДЮТ

 

        Лунає дзвін спочатку ледь чутно, а потім все сильніше і несподівано замовкає.

         Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті чорнобильська трагедія. Пройшло тридцять сім років з того часу, як вибухнув реактор на четвертому енергоблоці Чорнобильської АЕС. Смертоносна пилюка з ядерної печі покрила білі хати, квітучі сади, зелені ліси, засіяні поля. І вже  37 років цвітом скорботи і суму зацвітають чорнобильські сади і хворіє серце, тому що знає – не на добро це, не на життя.

26 квітня - День національної скорботи, тяжкі дзвони Чорнобиля відгукуються в душах кожного з нас, в кожного вихованця і кожного педагога співчуттям і милосердям.

Тому, відділом організаційно-масової роботи було заплановано проведення  пізнавально – інформаційних заходів до відзначення Дня пам’яті Чорнобильської трагедії в ЦДЮТ.

26.04.2023 року, Софією Чаплею, заввідділом організаційно-масової роботи було організовано та проведено тематичні бесіди та години спілкування на тему: «Чорнобиль. Його уроків людство не забуде» з вихованцями всіх напрямків навчання.



 Галина Діжіченко, культорганізатор ЦДЮТ разом із лідерами учнівської громади «Сузір’я» організували оформлення стіннівок «Спогади про Чорнобиль». Також, педагоги ЦДЮТ, зокрема - Софія Чапля, Ганна Загарюк, Любомира Зайцева та Марія Манчуленко організували виставку творчих робіт вихованців студій образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Чорнобиль очима дітей» до Дня вшанування пам’яті учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. У фойє закладу поповнено інформацією стенд.




Поширити:

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації

Управління освіти Чернівецької міської ради

Популярні публікації

На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Архів блогу

Останні публікації