Міжнародний фестиваль – конкурс «Цирк запалює вогні», у якому брали участь вихованці Зразкового художнього колективу «Студія циркового мистецтва «Гротеск», керівники: Алла Гротеск та Олександр Спіндяк

 Вперше на манежі! 

З 13 по 15 травня в Одеському державному цирку відбувся Міжнародний фестиваль – конкурс «Цирк запалює вогні», у якому брали участь вихованці Зразкового художнього колективу «Студія циркового мистецтва «Гротеск», керівники: Алла Гротеск та Олександр Спіндяк, де зі своїми дебютними номерами, майстерністю та артистизмом вражали журі та публіку.

У фестивалі студійці продемонстрували власні професійні навички, вміння та складні елементи у поєднанні з творчою харизмою та акторською майстерністю. Для усіх циркових артистів дуже хвилюючим є перший вихід в манеж. Винятком не були і наші вихованці, та завдяки власній зібраності, підтримці батьків та керівників, перший яскравий вихід в манеж наповнив дітей вірою у власні сили, запалив бажання самовдосконалення та творчого розвитку, а бурхливі оплески глядачів – наповнили щастям та радістю.

У фестивалі вихованці студії продемонстрували такі дебютні номери та отримали нагороди:

-         Колеснік Анна «Flames of Glory» повітряна гімнастика на кор-де-волані – 1 місце;

-         Коновалова Катерина «Механічне серце» повітряна гімнастика на полотні – 1 місце;

-         Рачук Соломія «Birds» повітряна гімнастика в кільці – 1 місце;

-         Коновалова Катерина «rocknroll» еквілібр на драбині – 1 місце;

-         Сізонов Богдан «Im a man» стрибкова акробатика – 1 місце;

-       Колеснік Олександр, Сізонов Богдан та Коновалова Катерина «Вечірній променад» еквілібр на моноциклах – 1 місце;

Гран прі отримав Зразковий художній колектив «Студія циркового мистецтва «Гротеск».















14 травня у Колесніка Олександра було День Народження! Усі учасники привітали його за традиціями цирку - в манежі бурхливими оплесками.

Вітаємо усіх вихованців з їх здобутками та прем’єрним виходом в манеж, бажаємо творчої наснаги, натхнення та цілеспрямованості, подальших успіхів у навчанні та звісно яскравих та гучних оплесків від глядачів!

Окремо хочеться подякувати нашим батькам, адже саме завдяки Вам діти розвиваються, надихаються та самореалізовуються. Ми вдячні за підтримку, за ті миті хвилювання під час перегляду номеру та за вашу віру у дітей! 


Поширити:

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації

Управління освіти Чернівецької міської ради

Популярні публікації

На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Архів блогу

Останні публікації