Свічка - справді більше, ніж світло! Майстер-клас "Осіння свічка!

     21 та 22 листопада, керівниця студії "Синя скриня", Тетяна Морар, провела серію майстер-класів "Осіння свічка" для вихованців студіїї та їх батьків. Талановита керівниця розкрила секрети як зробити унікальний декор своїми руками. Вона довела, що виготовлення свічки - це справа досить захоплююча і має шанс стати справжнім хобі.

    Свічка - це унікальний продукт, який може стати прекрасним та оригінальним подарунком для ваших близьких, рідних, друзів і колег на будь-яке свято або внести родзинку, романтику і затишок у Ваш дім. Ваша свічка буде точно оригінальна, неповторна, та зроблена з теплом і любов'ю.

    Вечеря для двох, бесіди з близькими за чашкою кави, довгі вечори і ночі за роботою будинку, кіномарафон, відпочинок з книгою або медитація – такі миті стануть ще приємніше, якщо в кімнаті мерехтять затишні вогники.

    Вихованці  студії декоративно-ужиткового мистецтва "Синя скриня" та їхні батьки, були приємно вражені від самого процесу виготовлення і від кінцевого результату, отримали масу позитивних емоцій та здобули нові навики. Щиро дякуємо керівниці за бездоганну працю і всім учасникам майстер-класів.













Поширити:

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації

Управління освіти Чернівецької міської ради

Популярні публікації

На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Архів блогу

Останні публікації